Uitgelicht: 2 elektrische auto’s

Uitgelicht: 2 elektrische auto’s
oktober 16, 2019 Hendrik
Elektrische auto leasen

We weten inmiddels dat er veel elektrische auto’s op de markt zijn en waarschijnlijk zullen dit er steeds meer worden. Maar welke auto is het beste en het meest geschikt voor jou? Om je een beetje op weg te helpen, lichten we 2 verschillende elektrische auto’s uit.  

In deze blog lichten we twee elektrische modellen uit: de BMW i3 en de Volkswagen ID. Duidelijk zal worden wat de laadtijd van deze modellen is en hoeveel kilometers je daarmee kan rijden. Daarnaast worden er nog een aantal leuke feitjes over deze modellen beschreven. 

BMW I3

De BMW I3 staat bekend als de best sturende auto onder de elektrische auto’s. In minder dan 7 seconden ga je van 0 km per uur naar honderd. Dit model heeft een actieradius van 300 kilometer, wat inhoudt dat je daadwerkelijk ongeveer 200 kilometer kunt rijden. Laad je de auto thuis op? Dan heb je genoeg aan een nacht opladen. Houd rekening met ongeveer 12 uur oplaadtijd. Laad je de auto bij een laadpaal op? Dan kun je veel sneller weer de weg op! Dan kun je in 3 uur de auto volledig opladen.  

Bij aankoop van de auto komt standaard een kabel voor laden onderweg en een kabel voor wanneer je de auto wil opladen aan een stopcontact thuis.  

Volkswagen ID

De Volkswagen ID is een model dat gezien kan worden als de opvolger van de Golf. Dit model heeft daarentegen wel meer ruimte dan een Golf. Dat komt doordat de wielen ver naar voren staan, waardoor er veel binnenruimte is. De auto kan zelfs vergeleken worden met de Passat als je kijkt naar de zitruimte. De Volkswagen ID heeft een actieradius van 420 kilometer, welke naar verwachting nog verhoogt zal worden naar 550 kilometer.  

Door deze modellen uit te lichten, ben je als lezer weer iets meer op de hoogte van de elektrische auto’s die op de markt komen!  

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*