De voordelen van certificaten voor je bedrijf 

De voordelen van certificaten voor je bedrijf 
oktober 1, 2021 Hendrik

Certificering is voor veel bedrijven belangrijk en voor sommige bedrijven zelfs verplicht. Het certificaat, dat meestal elk jaar of per zoveel jaar wordt vernieuwd en opnieuw beoordeeld, is een manier om aan je klanten en leveranciers aan te tonen dat je voldoet aan bepaalde eisen. Eisen rondom bijvoorbeeld betrouwbaarheid, duurzaamheid en veiligheid. Een certificaat is eigenlijk gewoon een papier waarop staat dat jouw bedrijf te vertrouwen is en goed zijn werk doet. Ook voor bedrijven waar dit dus niet verplicht voor is, is het handig om te hebben. Er zitten veel voordelen aan vast.   

Een keurmerk voor je bedrijf 

Een groot voordeel aan het behalen van je certificaat is dat je dan een keurmerk hebt. Dit keurmerk wordt up to date gehouden door jaarlijkse of meer jaarlijkse bezoeken en daardoor weet jouw klant dat je voldoet aan de eisen en dat je goed werk zult leveren. Het keurmerk van de certificering en het certificaat kun je bijvoorbeeld op je website plaatsen, net zoals het certificaat, zodat mensen ook zien dat je gecertificeerd bent. Daarnaast kun je het keurmerk ook op je producten plaatsen of als beschrijving bij je diensten plaatsen.   

Laat je bedrijf certificeren bij Brand Compliance 

Als je je bedrijf wilt laten certificeren en je werkt in de zorg, privacy of KMO dan zit je Brand Compliance goed. Zij werken samen met jou naar de certificering toe die je merk naar een hoger level tilt. Zij werken al als auditor sinds 2004 en hebben veel kennis opgedaan van sectoren in de kwaliteit, privacy, zorg en informatiebeveiliging. Met een persoonlijke benadering zorgen zij ervoor dat jij je certificering haalt. Bij Brand Compliance kun je onder andere terecht voor certificering voor BC 9022, meerdere ISO certificaten, een KMO portefeuille, NEN 7510 en AVG.  

 

Valt jouw bedrijf hieronder en wil je graag een speciaal keurmerk op je kunnen en betrouwbaarheid te uiten naar klanten? Neem dan contact op met Brand Compliance.  

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*