Wat doet een full-service verhuisbedrijf?

Wat doet een full-service verhuisbedrijf?
februari 25, 2022 Hendrik

Een “full-service” verhuisbedrijf Breda neemt het zware werk van begin tot einde op zich, perfect voor mensen die de fysieke taken van een verhuizing niet op zich willen nemen. Daarin zit inpakken, uitpakken, laden, lossen en rijden met de vrachtwagen. Een compleet verhuisbedrijf zorgt voor een goede gemoedsrust want tijdrovende en vaak stressvolle details van uw verhuizing geeft u uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw dagelijkse verantwoordelijkheden zonder afleiding of onnodige stress!
Een full-service verhuisbedrijf is onder andere verantwoordelijk voor:

  • Het laden, vervoeren en lossen van huishoudelijke bezittingen
  • De demontage en montage van standaard bedframes en meubels
  • Het standaard transport van elektrische , grote apparaten
  • Het aanbieden van opties zoals opslag en afvalverwijdering
  • Gekwalificeerde chauffeurs en bekwame medewerkers

Niet onbelangrijk is de taak van een persoonlijke verhuiscoƶrdinator die, als aanspreekpunt, de verhuis in goeie banen zal leiden.

Hoe vind je een full-service verhuisbedrijf?

Over het algemeen wilt u een bedrijf met een bewezen geschiedenis van veiligheid, betrouwbaarheid en een hoge kwaliteit van dienstverlening.
Bij het zoeken naar een compleet verhuisbedrijf kunt u wel met enkele belangrijke rekening houden:

  • 1. Vertrouw op aanbevelingen van mensen die je kent en lees zeker de recensies van klanten. Mensen laten over het algemeen beoordelingen achter als ze een hele goede of een hele slechte ervaring hebben gehad, en beide zijn belangrijk om te weten voordat je een verhuisbedrijf inhuurt.
  • 2. Gebruik nooit een verhuisbedrijf dat geen vergunning heeft en niet verzekerd is. Elke groep mensen kan een vrachtwagen kopen en zichzelf een verhuisbedrijf noemen, maar alleen degenen met een officiĆ«le licentie en verzekerd zijn wettelijk verplicht om uw eigendom te beschermen.
  • 3. Verhuisbedrijven kunnen u geen vaste schatting geven, maar ze kunnen u wel een offerte aanbieden. Zorg ervoor dat het bedrijf transparante tarieven biedt, zo niet, ga dan naar iemand anders.

Wat zijn verhuispakketten?

Sowieso zal de verhuisfirma verschillende verhuispakketten aanbieden. Daarover denkt u best even na voor u een contract aan gaat met het bedrijf. Aan ieder pakket zijn kosten verbonden , dus wees goed voorbereid! Met verhuispakketten bedoelen we bijvoorbeeld, het bepalen van wat u wel en niet zelf gaat inpakken? Hoe er wordt omgesprongen met het loskoppelen en instellen van computers, televisies en geluidssystemen. Plus, overweeg extra service-opties zoals schoonmaken, opslag en vuilverwijdering, er is zoveel om uw aanstaande verhuizing veel gemakkelijker te maken.

Bron: jouwinboedel.nl

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*