Ongediertebestrijding nijmegen

Ongediertebestrijding nijmegen
oktober 24, 2019 Hendrik

Ongedierte in Nijmegen? Zo kom je écht van de beestjes af

Zomaar wat lokdoosjes neerzetten, met een spuitbus in de lucht sproeien of vliegenvangers ophangen helpt niet bij een echte plaag. Misschien ben je daar inmiddels wel achter, anders was je vast niet op zoek gegaan naar de oplossing waar we je dadelijk meer over vertellen. Woon of werk je in Nijmegen en wil je weten hoe je écht van lastig ongedierte af komt? Wij leggen je het van A tot Z uit!

Schakel een professionele ongediertebestrijder in

Duur? Je bent zeer waarschijnlijk duurder uit als je je hele woning of bedrijfspand met kleeflinten gaat behangen of als je in elke hoek lokdoosjes of andere vallen zet… steeds zonder enig zeker uitzicht op resultaat. Een professionele ongediertebestrijder weet precies wat hij moet inzetten en wáár hij het moet inzetten. Sneller resultaat is dus gegarandeerd.

 

Hoe snel kan ongediertebestrijding gaan dan?

Dat hangt helemaal van het soort beestje en van de ernst van de plaag af. Een wespennest kan bijvoorbeeld in één dag bestreden worden, maar met een muizen- of rattenplaag kun je zo een paar maanden verder zijn. Dat wil zeggen: als er is ingegrepen bij een bepaald soort ongedierte dan rest er soms nog een ‘wachttijd’. Zie je in twee of drie weken na de ingreep geen ratten of muizen meer, dan kun je er zeker van zijn dat de bestrijding geslaagd is.

 

Is één enkele ingreep van een ongediertebestrijder voldoende?

Niet bij alle beestjes. Voor sommige moeten er misschien wel meerdere behandelingen worden uitgevoerd, zeker als er sprake is van véél beestjes en/of als deze zeer goed verstopt zitten. Daarnaast zul je zelf ook het een en ander moeten doen: hebben de beestjes je bezocht omdat je huis of bedrijfspand niet schoon genoeg is? Je zult moeten poetsen als je zowel de huidige als de volgende plaag niet meer wilt meemaken.

 

Wat voor middelen gebruikt een bestrijder eigenlijk?

Vaak zijn dat middelen die lijken op wat jij in de winkel kunt kopen, maar de werking ervan is veel krachtiger. Het gaat om middelen die – mede voor de veiligheid – alleen door professionals mogen worden gebruikt. In veel gevallen gaat het om gif, maar als er opties zijn om gifloos te werken, dan zal de bestrijder dit zeker met je bespreken. Zo mogen giftige middelen bijvoorbeeld nooit buiten worden gebruikt.

 

Hoe kom ik in contact met een Nijmeegse ongediertebestrijder?

Ken je Beestjes Kwijt al? Dankzij onze dienst kom je vakkundig en snel van ongedierte in Nijmegen af. Bellen en mailen is altijd mogelijk en onze vakman staat je zelf te woord. Nu een afspraak maken? Doe dit voordat het ongedierte nog meer grip krijgt op het leven in je woning of bedrijf. Jouw Nijmeegse expert staat je heel graag bij.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*